Lahjalistalla on legoja, lunta ja lisää lomaa

Winieckin perhe Emma (vas.), Lily, Lucas ja Jacob tavattiin raitiovaunussa. He ovat hiljattain muuttaneet Yhdysvaltain Coloradosta Jätkäsaareen. (kuva Milla Palkoaho)

Jätkäsaari-Ruoholahti-lehti kysyi paikallisilta, mitä joulun toivelistalta löytyy tänä vuonna. Perinteisten lelujen lisäksi toivottiin myös terveyttä ja aikaa läheisten kanssa. Myös koronatilanteeseen haaveiltiin helpotusta.

”Ninjago-legoja”, ilmoittaa kuusivuotias Lucas Winiecki ja lisää nopeasti listalleen vielä robottilelut sekä Youtubesta tutun lapsitähden Ryan Kajin oman lelumerkin,

Lue lisää…

Supercellin uudella toimistolla on sukkasääntö ja oma päiväkoti

Supercellin aulatilat on verhoiltu aaltoilevasti muotoillulla puulla. Mediapäivänä marraskuussa aulan lattiat oli vielä suojattu pahveilla. 

Peliyhtiön päämajassa työtilat muuntuvat uusiksi jopa viikonlopussa. Työntekijöillä on hissin vieressä kenkäparkki. 

Kengät pois, sillä Supercellin päämaja on lähes valmis. Peliyhtiön työtekijät muuttavat uusiin tiloihinsa tammikuussa. Äskettäin itsenäisyyspäivänä talo kylpi sinisessä juhlavalaistuksessa.

Jätkäsaarenlaiturilla työntekijöitä odottaa kengätön toimisto. Hissien vieressä kerroksissa on saapumistila, jonne kengät jätetään, ja syvemmälle työtiloihin sipsutellaan sukkasiltaan.

Lue lisää…

Asukkaat toivovat lisää ulkoliikuntapaikkoja Jätkäsaareen ja Ruoholahteen

Jätkäsaareen esitettiin lähiliikuntapaikkoja ja kiipeilyportaita. Stadiluotsi Jarkko Laaksonen katsasti nykyiset kuntoilumahdollisuudet paikallisella vihreällä kentällä.  ”Liikunta-aiheiset ehdotukset nousevat selkeästi esiin tällä kierroksella. Reilusti yli kolmasosa ehdotuksista liittyy liikuntaan tavalla tai toisella. Uskon, että koronatilanne on yksi selittäjä tähän”, Laaksonen sanoo.

Oma Stadi -äänestyksessä asukkaat päättävät, mitkä ideat toteutetaan. Tänä vuonna eteläiseen Helsinkiin on jaossa 1,3 miljoonan euroa. Jätkäsaareen ja Ruoholahteen ehdotettiin pariakymmentä ideaa. 

Lisää liikuntapaikkoja Jätkäsaareen ja Ruoholahteen.

Lue lisää…