Hesburgerin tilat Ruoholahdessa myydään kolmella miljoonalla eurolla

Hesburger on vuokralaisena liikehuoneistossa Itämärenkadulla. Liikehuoneisto on myynnissä. (kuva: Rauno Hietanen)

Kiinnostaisiko ryhtyä vuokraisännäksi hampurilaisravintolalle? Nyt se olisi mahdollista ihan tässä kotikulmilla. 

Omaa tai lainattua rahaa täytyisi löytyä pikkaisen vajaa kolme miljoonaa euroa, jotta Hesburgerin vuokraaman liiketilan saisi omakseen Ruoholahden metrokorttelista.

Myynti-ilmoituksen pääsee katsomaan esimerkiksi täältä. Kohdetta välittää Bulevardin Kotimeklarit, ja myynti-ilmoituksessa kerrotaan, että erinomaisesti sijoittajalle sopivan ravintolatilan tuotto-odotus on noin 4,4 prosenttia.

Lue lisää…

Punaisella kentällä pelataan vaarallista peliä lasten kustannuksella

Ruoholahden ala-asteen koulun viereinen pelikentän pinta on ollut huonossa kunnossa vuosia. (kuva: Rauno Hietanen)

PÄÄKIRJOITUS: Ruoholahden pelikentällä kaatumiset ja loukkaantumiset ovat päivittäisiä, sen tietävät koulun oppilaat, opettajat, terveydenhoitaja sekä alueen vanhemmat.

Kaupungin rahakirstun vartijoiden sietäisi hävetä. Niin heitteille he ovat jättäneet Ruoholahdenpuiston urheilukentän. Asfalttikentän pinta on halkeillut ja sen päällä on pieniä kiviä ja hiekkaa. Lapset kaatuilevat siellä tuon tuosta.

Punaisena kenttänä tunnettu kenttä on Ruoholahden ala-asteen koulun vieressä Santakadulla.

Lue lisää…

Jätkäsaaren satamatunneli on seuraava kiistakapula

Rekkoja Tyynenmerenkadulla syyskuun lopulla. Helsingin Satama ehdottaa alueelle satamatunnelia, jota pitkin tavaraliikenne pääsisi Länsisatamasta Länsiväylälle. 

Helsingin Satama ehdottaa maanalaista väylää, joka veisi raskaan liikenteen Länsisatamasta suoraan Länsiväylälle. Tunneliratkaisu keskittäisi keskustasatamien kaiken Tallinna-liikenteen Jätkäsaareen.

Helsingin Satama hakee uutta ratkaisua Jätkäsaaren ja Ruoholahden rekkaruuhkiin.

Satamayhtiön toimitusjohtaja Ville Haapasaari ehdottaa Länsisatamaan tunnelia, jota pitkin rekat ja muu satamaliikenne pääsisi satama-alueelta Jätkäsaaren ja Ruoholahden ali Länsiväylälle.

Tunneli olisi Haapasaaren mukaan eräänlainen täsmäratkaisu satamaliikenteen tuomalle kuormitukselle Länsisatamassa. 

Lue lisää…