Lasten ja vanhempien yhteiset sählyvuorot ovat suosittuja Jätkäsaaressa

 Illan sählypeli on ohi, eikä tulosta muistella. Hiki tuli ja kivaa oli! Edessä vasemmalta Topi Turunen, Samuel Ruotsalainen, Aaro Turunen, Ahti Salonen ja Frida Hietanen. Takana vanhemmat. (kuvat: Pipsa Sinkko-Westerholm)

Viime vuonna valmistunut Jätkäsaaren liikuntahalli tuli tarpeeseen. Kaikki vuorot varattiin heti täyteen. Liikuntahalli on väliaikainen ja toimii Jätkäsaaren koulun liikuntapaikkana kunnes Bunkkeri valmistuu.

”Hyvä hyvä, kiinni palloon!” tsemppaa Jukka Saarelainen joukkueensa pelaajia. 

Käynnissä on tiukka mutta hyvähenkinen sählymatsi Jätkäsaaren liikuntahallissa.

Lue lisää…

Hotelli Clarion ottaa Robin Packalenin ja somevaikuttajia vuosiasukeiksi

Clarionin lähtevä asukas ja uudet asukkaat Year in Clarion -julkistustilaisuudessa tammikuussa hotellin Sky Barissa: Anna-Katri Räihä (vas.), Joonas Pesonen, Tiia Rantanen ja Robin Packalen. (kuva: Rauno Hietanen)

Clarionin Vuosi hotellissa -konsepti saa jatkoa Jätkäsaaressa. Artisti Robin Packalen on yksi tämän vuoden asukeista.

Muita Year in Clarion Season 2:n asukkeja ovat matkabloggaaja ja ympäristökonsultti Anna-Katri Räihä sekä podcastaaja Tiia Rantanen.

Lue lisää…

Hesburger aloittaa helmikuussa McDonald’sin vanhoissa tiloissa Ruoholahden metroasemalla

Hesburger avaa Ruoholahden metrokortteliin ravintolan helmikuussa. Nimikyltti asennettiin paikoilleen tammikuussa. (kuva: Rauno Hietanen)

Uusi ravintola on auki puoleenyöhön asti. Liiketilat ovat olleet tyhjillään syyskuusta lähtien.

Hesburger avaa uuden ravintolan Ruoholahden metrokortteliin. Tammikuun aikana liiketiloihin on kannettu monenlaista tarpeistoa.

Ravintolan on tarkoitus aueta ensi kuussa. Se aikoo pitää ovensa auki puoleenyöhön asti kuutena päivänä viikossa ja sunnuntaisin kello  22:een asti. Lasten leikkialuetta ravintolaan ei tule.

Lue lisää…

Hyppäys ravintola­yrittäjäksi alkoi saunan lauteilta

Konkariyritys & tulokas -sarjassa tutustutaan sekä alueella pitkään toimineisiin että täällä juuri aloittaneisiin yrittäjiin.

Jussi Forsman on veljensä Ville Forsmanin kanssa ravintoloitsijana Farossa ja Lauttasaaren Blue Peterissä. (kuva: Rauno Hietanen)

KONKARI

Jälleen yhdet harjoitukset olivat ohi, ja kilpapurjehtija Jussi Forsman suuntasi veljensä Villen kanssa tuttuun tapaan syömään ravintola Blue Peteriin Lauttasaaressa. Kesän 2000 olympiapaikkaa oli tavoiteltu edellisvuonna,

Lue lisää…