Jätkäsaari-keskusteluilta torstaina Huutokonttorilla

Keskusteluillassa käydään läpi Jätkäsaaren rakentamistilannetta. Kuvassa raitiovaunukiskotyömaa Atlantinkadulla.

Helsingin kaupunki järjestää keskustelutilaisuuden Jätkäsaaren rakentamistilanteesta torstaina 29. elokuuta kello 17–19.

Tilaisuus on tuttuun tapaan Jätkäsaaren infokeskuksen ja kirjaston tiloissa Huutokonttori-rakennuksessa. 

Keskusteluilaisuudessa esitellään Jätkäsaaren rakentamisen vaiheita, liikuntapuiston tilannetta ja Länsilinkin yleissuunnitelmaa.

Kello 17 alkavissa tietoiskuissa Outi Säntti käy läpi Jätkäsaaren rakennusprojektien etenemistä, Jyrki Inkinen esittelee liikuntapuistoja ja Teo Tammivuori sekä Teemu Vuohtoniemi Länsilinkin suunnitelmia.

Lue lisää…

Jätkäsaaren laivavanhus pääsee mainoksiin ja lumitöihin

M/S Carmelin omistaja Lauri Eskola nauttii laivaelämästä. ”Tekemistä riittää aina. Tänä kesänä pitäisi ainakin maalata kansi ja loput laidoista vihreäksi.”

Jätkäsaarenlaiturin veneitä on käytetty niin uurnanlaskuihin kuin televisiomainoksiin.  ”Aamulla tulen tänne kotoa Kalliosta, keitän kahvit ja istun kapteenintuoliin polttamaan pikkusikarin”, Carmel-laivan omistaja Lauri Eskola kertoo.

Hotelli Clarionin edessä Jätkäsaarenlaiturissa on kiinnittyneenä kuusi erikokoista ja väristä laivaa. Vihreän teräslaivan, M/S Carmelin ovi on kutsuvasti auki aurinkoon. 

Lue lisää…