Silakoiden litkaus toistuu joka vuosi Lauttasaaren sillalla

Lauttasaaressa asuva liettualaispariskunta Tadas Stankevicius ja Sandra Stankeviciene pysähtyivät ihmettelemään Marko Laineen litkasiimaa. Tadas Stankevicius päätti tulla seuraavana viikonloppuna itsekin kokeilemaan kalastusta.
Lauttasaaren sillalla käy säpinä. Toukokuu on paras aika vuodesta litkata eli kalastaa monikoukkuisella siimalla silakkaa, ja sen tietävät paikalle tulleet kymmenet kalastajat.
Töistä Lauttasaaresta kotimatkalla oleva kirkkonummelalainen Sari Laine on paikalla kolmatta kertaa tänä keväänä. Nyt on oikea aika ja kalaa nousee.
Kotipizzan suosituimmassa on sinihomejuustoa
Ruoholahden Sanomat käy kerran kuussa syömässä kahden ravintolan suosituimmat annokset.
Kotipizza kuuluu Ruoholahden vanhimpiin ravintoloihin. Se aloitti Itämerenkadun ja Mechelininkadun kulmassa 1990-luvun lopulla. Pörssiin listattu Kotipizza on franchising-ketju. Ruoholahden-ravintolan yrittäjänä toimii Tuulia Kilpi. Kotipizza-ketjun ravintoloiden myynti tilikaudella 2017 oli 106,3 miljoonaa euroa.
Mikä on suosituin Americana 10,90 euroa
Mitä Tomaattikastikkeen ja juuston lisäksi ananasta,