Ravintola Poijun ja ravintola Skøgulin suosituimmat annokset

Kana Masala on Poijun suosituin annos. Skøgulin suosituin on päivän kala.

 

Ruoholahden Sanomien 2x-palsta käy läpi alueen ravintoloiden yleisösuosikit.

 

Ravintola Skøgul avasi Välimerenkadulle kesäkuussa. Ravintolan avarista ikkunoista on hyvät näkymät Välimerenkadulle.

Listalla on viisi pääruokaa. Toimitusjohtaja Niklas Kamilan mukaan päivän kala on annoksista suosituin. Skøgul on Aalto-yliopiston opiskelijoiden omistama.

 

Ravintola Poiju on palvellut vuosia Ruoholahden kanavan varressa.

Lue lisää…

Katugallupin tulos: ”Täällä on paljon hyvää!”

Koululainen Alma Siukonen, R-kioskin Iiris Nummi ja K-marketin Ville Hämäläinen kehuvat aluetta.

 

Jätkäsaari–Ruoholahden merellisyys ja sijainti saavat kehuja. Koululainen Alma Siukonen ja moni muu odottaa alueelle uimahallia, selviää Ruoholahden Sanomien katugallupista.

Liikenneyhteydet, merellisyys ja kanava saivat useita mainintoja katugallupissa. Ruoholahden Sanomat kyseli Jätkäsaari–Ruoholahden hyviä puolia loppukesän ja syksyn aikana.

Vastaajat olivat kaiken kaikkiaan hyvin tyytyväisiä alueeseen. Vihreyttä he toivoivat lisää. Uimahallia odotetaan jo kovasti.

Lue lisää…

Jätkäsaaren pastori bongaa lintuja ja kuuntelee Iron Maidenia

Seurakuntapastori Hannu Varkin takana näkyvät asuintalot, joiden alakertaan Jätkäsaaren kappeli avautuu ensi vuonna.

 

 

 

Helmikuussa 2018 Jätkäsaaressa aloittaa toimintansa ”uusi,
valoisa ja kaunis kappeli”, kehuu seurakuntapastori Hannu Varkki.

 

Kodikkuus, avaruus ja uudenlainen toimivuus. Nämä ovat seurakuntapastori Hannu Varkin mielestä kuvaavia sanoja uudesta Jätkäsaaren kappelista.

Varkki odottaa innolla uutta, helmikuussa 2018 avattavaa kappelia,

Lue lisää…

Supercellin ratkaisu on poikkeuksellinen

Suunnilleen tältä näyttää Wood City -kortteli valmistuttuaan. (Havainnekuva, SRV)

 
Yhtiöt eivät yleensä halua  kiinteistöjä taakakseen. Amerikka­laisyhtiö Apple on yksi harvoista, joka on tehnyt ”supercellit”.
 

Supercellin aikomus ostaa itselleen toimitalo on poikkeuksellista toimintaa. Yhtiö on muuttamassa Itämerenkadulta Wood City -kortteliin osoitteeseen Jätkäsaarenlaituri 1.

”Jo pidempään trendinä on ollut, että yritykset pyrkivät eroon omistamistaan toimistotiloista ja siirtyvät vuokratiloihin”, kommentoi kiinteistöasiantuntija Tero Lehtonen JLL:stä.

Lue lisää…

Eerikin Pippuri tulee Ruoholahteen

Eerikin Pippuri aloittaa Ruoholahden ostoskeskuksessa marraskuussa

 

Kebab-ravintola Eerikin Pippuri aloittaa Ruoholahden Kauppakeskuksessa marraskuussa.

Ravintola tulee NYC Burgerin tilalle kauppakeskuksen katutason pääaulaan.

Avajaispäivä on todennäköisesti marraskuun toisella viikolla.

”En tiedä vielä tarkkaan minä päivänä avaamme. Teemme pientä remonttia ja sisustamme paikan”, kertoo Eerikin Pippuri -ketjun omistaja Cetin Harman Ruoholahden Sanomille.

Harman uskoo, että Eerikin Pippuri menestyy Ruoholahdessa.

Lue lisää…